Gamla enarmade banditer
Gamla enarmade banditer

Precis som det står i inledningen till denna sajt. Det finns helt enkelt saker som älskas av en viss anledning. Detta kan då vara att de är gamla, du har växt upp med dem, ger en nostalgisk känsla eller att de helt enkelt har ett samlarvärde. Det vanligaste av dessa anledningar är förmodligen det gamla vanliga ekonomiska motivet. Hur som helst är det en sak jag inte tycker så om. Detta är att spela på slotmaskiner. Detta bottnar då långt tillbaka i tiden. Den era då de gamla enarmade banditerna fortfarande fanns kvar i livet. Idag är dessa svåra att få tag i och betingar faktiskt ett ganska stora samlarvärde. För mig är det dock det nostalgiska värdet som är relevant.

Nu kommer det naturligtvis inte bara vara det nostalgiska värdet som gör att jag älskar dessa maskiner. Det handlar helt enkelt om att jag gillar spänningen med de snurrande hjulen och den underhållning dessa maskiner gav då det begav sig. Det härliga ljudet från de mekaniska hjulen, som naturligtvis var kombinerade med den tidens moderna teknik. Det var helt enkelt lika svårt att vinna då också, men när du vann hörde du det härliga klirret av mynt som forsade ut ur maskinen. Idag är det annorlunda, men detta har faktiskt inte förändrat min inställning till dessa spelmaskiner. De är fortfarande något av det roligaste som finns.

Dagens fysiska enarmade banditer

idag har det som tidigare nämnts blivit annorlunda. Det handlar om mera digital teknik och mycket mindre om mekaniska delar. När de enarmade banditerna fanns, kunde även alla vara ägare av dessa. Numera är det så att Svenska Spel har monopol på alla de moderna enarmade banditerna som finns. Idag går dessa under namnet Jack Vegas och Miss Vegas. Här finner du Jack Vegas i bowlinghallar och på restauranger och barer. Miss Vegas finner du oftast i Bingohallar och liknande. Kanske är detta något som jämställdhetsombudsmannen skulle ta upp på bordet och diskutera om. Hur som helst är dessa roliga och intressanta, men det bästa spelet finns på nätet.

Spela moderna banditer direkt var du än är

Något som är rent fantastiskt för alla som gillade de enarmade banditerna, är att du faktiskt idag har dessa direkt i din mobil. Detta genom att välja en av de många spelplatser som finns på nätet. Här är det dock bra att välja med skallen så att du får så bra spänning och underhållning som möjligt. Det handlar då om att kolla in spelautomater hos casinoranker.se. Detta är den plats där jag funnit bra information om alla de nya slotmaskinerna med klassiska teman. Här har jag till och med funnit slotmaskiner som fungerar som på den gamla goda tiden, vilket är något som alltid får mig att minnas de gamla enarmade banditerna. Idag är det helt enkelt så att den som vill finna det gamla får söka det i den nya digitala världen vi alla lever i.